Los laten

Wat is los laten voor mij?

Voor mij is los laten, vertrouwen. Vertrouwen dat het goed komt.

Los laten is ergens geen zorgen meer over hebben. Los laten is voor mij vrede hebben met wat nu is. Los laten is voor mij ok zijn dat iets niet lukt en dan vertrouwen dat alles is met een reden. En dat alles dus goed is zoals het is. Los laten is denk ik ook wel veilig zijn. Want als je de controle los durft te laten, net als met wandelen in de zon. Dan voel je liefde en veiligheid.

Los laten is ook wel liefdevol want je houdt het niet meer krampachtig vast. Niet los laten is uit angst. Los laten is liefde, in liefde. In liefde zijn met wat is dan ben je dus los.

Los van een uitkomst, los van een moeten, los van emotie, los

Dansend swingend op het het ritme van al dat is.

Het leven.

Los

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *